Planiranje i održavanje evenata u današnje doba je neizostavan dio svakog ozbiljnijeg poslovanja. Bez obzira radi li se o velikim događanjima poput kongresa i konferencija ili o malim zbivanjima poput sajmova ili edukacija zaposlenika, detalje poput odabira lokacije, postav prostora,odabir potrebne tehnike, izbora hrane i pića najbolje je propustiti profesionalcima. Naša agencija dio je zaista najbolje Catering kuće u hrvatskoj, a to je Catering Kvatrić. Izbor njihovih delicija možete pronaći na stranicama https://catering-kvatric.hr/

Vjerojatno danas postoje tvrtke ili pojedinci koji misle da je bolje i isplativije ulagati u komunikaciju s klijentima kroz društvene mreže ili koristeći potencijale digitalnog marketinga, no povijest pokazuje da tvrtku čine ljudi i da zaista ne možemo i ne smijemo ignorirati osobni kontakt s klijentima jer tako stvarajući snažan networking s našim poslovnim suradnicima gradimo osim vlastitog imidža i imidž naše tvrtke.

Višegodišnjim iskustvom, Goldy Eventi mogu se pohvaliti brojnim kvalitetno odrađenim poslovima za klijente poput Hrvatskog Telekoma, Bipe, 3M, Hrvatskih cesta, Via Vita, Auto Krešo, Gebruder Weiss, HBOR, Siemens, Sofis, Hrvatski Sindikat Pošte, Heraklea, Gorenje, GLS, Fakultet prometnih znanosti…….te brojne druge tvrtke iz Hrvatske i inozemstva.

Također, uz event planning za klijente, organizirali smo više vlastitih sajmova kao što su Sajam vjenčanja, Festival poslovnih mogućnosti, Festival wellnessa i zdravog življenja.

Pod pokroviteljstvom Gradonačelnika gradova Zagreba i Šibenika, osmislili smo, zaštitili kao intelektualno vlasništvo te stvorili gotov proizvod za dva branda „Zagrebačko Vjenčanje“ i „Šibenski Pir“.  Projekti „Zagrebačko Vjenčanje“ i „Šibenski Pir“ zamišljeni su tako da objedine turističku i gastronomsku ponudu, te da kao gotov proizvod s jasno definiranim elementima budu prepoznatljivi, jedinstveni i atraktivni kako u hrvatskoj tako i u inozemstvu. 

Goldy Eventi
Goldy Eventi

Edukacije

Edukacije su jedan od temelja rasta tvrtke i zadovoljstva zaposlenika. Kako bi bili sigurni da ćete imati organiziranu postavu sa svim potrebnim materijalima za realizaciju edukacija, propustite organizaciju Goldy Eventi stručnom timu. S ponosom možemo istaknuti da je „mozak“ našeg edukacijskog tima dr.sc. Saša Petar

Autor je knjiga:

  • “Sanjaju li menadžeri otpuštene radnike” (2010.)
  • “Obračun u sobi za sastanke” (2009.)
  • “Kako preživjeti sajam” (2009.)
  • “Tamna strana upravljanja ljudima” (2005.)
  • “Kako se uspješno prodati” (2003.)
  • “Pregovarajte s crnim vragom i zadržite bijela krila” (2001.)
  • “Kako prodati snijeg Eskimima” (2000.)
  • “Recite to jasno i glasno” (1999.)
  • “Uvod u upravljanje kvalitetom – ISO 9000” (1996.)
  • “Uvod u golf” (1995.)

Team Building

Team building je daleko najpopularniji način rada na moralu i povezanosti tima te kao takav nikako ne smije biti zanemaren. Također, Team building nije samo zabava već i ozbiljna izgradnja kolektiva. Točna definicija teambuildinga odnosi se na proces uspostavljanja i razvoja većeg osjećaja za suradnju među kolegama, ali i međusobnog povjerenja. U današnjim gospodarskim trendovima radni se kolektiv nerijetko smatra važnijim od privatnog života. Kako bi se pojedinac prilagodio novim prioritetima, ali i drugim kolegama, te ponajprije poslodavcu, osmišljen je jedinstveni model koji potiče kolektiv na veću međusobnu suradnju protkanu povjerenjem kakvog ponekad ne gajimo ni prema najboljim prijateljima. Jer, kako inače objasniti motiv da vlastiti život ugrozite nekim ekstremnim sportom ili drugom aktivnošću, pritom znajući da je jedini spas od sigurne smrti vaš kolega koji vam je prije toga mjesecima remetio koncentraciju opetovano puštajući jedan te isti album Metallice.

Event planning mora biti fokusiran na želje, zabavu i zajedničku suradnju tima kako bi nakon što event završi izađu jači i spremniji na izazove.

Goldy Eventi

Najam event opreme

Organizirajući brojne evente kako smo već ranije i napisali zaista nam je imperativ zadovoljiti i ispuniti potrebe naših klijenata. Tako smo se našli u situaciji da na hrvatskom tržištu nije bilo moguće naći veću količinu npr. ISTIH televizora što je bilo potrebno organizatoru konferencije kada je organizirao izlagačke štandove za svoje klijente, ili kada je klijent trebao „DIGITALNU GOVORNICU“, odnosno govornicu sa LED ekranom, tada smo istu sami osmislili i dali izraditi prema potrebama klijenta. Tako smo malo po malo kupovali opremu i sada posjedujemo zavidnu količinu od 30 kom TV-a 55“ sa stalcima, 2 DIGITALNE GOVORNICE, jednu potpuno autonomnu govornicu koja ima svoje napajanje i ozvučenje (https://www.itec-audio.com/produkte/rednerpult-success/ ).

Zatim jedan novitet na tržištu LED ekrana a to je iPoster, LED ekran dimenzija 70×190 cm koji može biti kao samostalna jedinica ili više jedinica spojenih zajedno mogu stvoriti video zid. Također u ponudi za najam imamo kompletnu razglasnu opremu, vrhunski LIGHT sustav, sustave za simultano prevođenje i mnogu drugu opremu.

Goldy Eventi