Goldy Eventi

Goldy eventi
O nama

Goldy Eventi je specijalizirana event planning agencija koju je osnovao  Igor Zlatar 2014.-te godine  , a 2016.-te godine prelazi u vlasništvo mlade i ambiciozne poduzetnice Josipe Petković. Tvrtka je svoje temelje gradila na reputaciji i strasti osnivača g.Zlatara koji je u agenciju Goldy Eventi utkao svojih preko 15 godina iskustva radeći brojne evente za druge klijente.

Josipa svojim preuzimanjem tvrtke unosi novu svježinu, kreativnost, osjećaj za dizajn i estetiku, a nastavlja Igorovu strukturiranost, pedantnost i perfekcionizam koju godinama prepoznaju naši klijenti. Ako niste do sada vidjeli Josipine umjetničke radove vrijeme je da bacite oko na galeriju njenih radova https://www.facebook.com/Jos-Art-310338099309903/

Za potrebe vašeg eventa naš stručni tim planira, dizajnira i stvara svaki aspekt eventa uz kontinuiranu podršku Vama, našim klijentima. Bez obzira radi li se o privatnoj zabavi, vjenčanju, korporativnom eventu, poslovnoj konferenciji, banket zabavi, edukacijskim treninzima, prezentacijama. U suradnji s nama organizirajte motivacijska putovanja na mnoge lokacije kao što su znamenite tvrđave, nacionalni parkovi i druge prekrasne lokacije u Hrvatskoj. I najmanji detalji su nam bitni kada koordiniramo Vaš savršeni event i naš pristup je uvijek isti: koristeći naše iskustvo i vještine kako bi stvorili event s Vašim potpisom. Konstantno praćenje posljednjih trendova i tehnologija kako bi pronašli najbolja rješenja za potrebe klijenata dovode nas do spoznaje i činjenice da smo do sada ispunili očekivanja svih klijenata.

Josipa

Josipa je ljepši dio tima, ali i mozak iza operacije. Ako ste ikada sanjali vjenčanje iz snova, Josipa će ostvariti taj san. Nakon vašeg eventa možda na poklon dobijete i neku od njenih slika ili kreaciju koja je stvorena samo za vas.

Igor

Igor, osnivač Goldy Eventa on je osoba koju trebate za Vaše savršeno vjenčanje ili poslovni event. Sa preko 15 godina iskustva, on zna sve izazove sa kojima se možete susresti te rješenja za vaše želje. Event planner koji će postati dio Vaše obitelji.

Naši partneri