Planiranje Vašeg najvećega dana
je samo početak lijepe avanture!

Goldy eventi

VJENČANJE S VAŠIM POTPISOM

Naš je moto koji nas prati više od 16 godina. Strast prema organizaciji savršenog vjenčanja danas je još jača nego na samim počecima naše karijere za što su zaslužni brojni mladenci čija smo vjenčanja proteklih godina organizirali. Godišnje organiziramo preko 50 vjenčanja pa samom tom činjenicom smatramo da i vama možemo biti pouzdan partner u organizaciji vašeg savršenog dana.

 

Kako vam wedding planner može spasiti budžet

U današnje vrijeme gledamo kako da uštedimo novac na svakome koraku. Često se, zbog štednje, uopće ne uzmu wedding planneri u obzir da Vam pomognu oko najvažnijeg dana u Vašim životima.

No, znate li da Vam wedding planner može uštedjeti novac? Svi mi imamo poznanike koji se bave strukama usko povezanima sa vjenčanjima, no jesu li oni stvarni profesionalci? Wedding planner tim Goldy Eventa sa svojim dugogodišnjim iskustvom i mrežom profesionalaca  mogu Vam često osigurati cijene koje Vi osobno ne bi mogli dobiti kod davatelja usluge poput fotografa za vjenčanje, dekoratera, bendova, profesionalnog light show-a, wedding babysitting, catering usluge i drugih segmenata koji su vam potrebni da bi vaše vjenčanje bilo savršeno.

Goldy eventi
Goldy eventi
Goldy eventi
 

Šibenski pir

Šibenski Pir je spoj tradicije i starih zaboravljenih običaja vezanih uz ceremoniju vjenčanja.
Šibenski pir
 

Zagrebačko vjenčanje

Zagrebačko Vjenčanje je gotov proizvod koji objedinjuje sve elemente organizacije vjenčanja na jednom mjestu.
Zagrebačko vjenčanje
Goldy eventi
Goldy eventi
Goldy eventi